Website onbereikbaar

Deze webwinkel is tijdelijk door administratieve redenen onbereikbaar. Mogelijkerwijs is deze webwinkel binnenkort weer beschikbaar. Hieronder vind je contactgegevens waarop je de webwinkel kunt bereiken.

Bedrijfsnaam :
E-mailadres : info@nieuwedakpannen.nl
Bij Nieuwedakpannen.nl bent u op de juiste plek als u op zoek bent naar een uitgebreid aanbod van verschillende dakpannen. Dakpannen kopen doet u tegenwoordig niet alleen meer bij bouwmarkten, maar vooral gemakkelijk online vanuit uw huis. In onze webshop vindt u uitsluitend dakpannen van topkwaliteit en hebben we de beste dakpanmerken voor u geselecteerd. Bij ons kunt u onder andere online dakpannen bestellen van de topmerken KoramicMonierNelskamp en Laumans. Wij leveren op al onze dakpannen maar liefst 30 jaar garantie!

Nieuwedakpannen.nl is sinds 2017 actief met het verkopen van hellende daken bouwproducten via het internet. Ons doel is om gespecialiseerd alleen in hellende daken producten online te verkopen en betaalbaar te maken voor particulieren en bedrijven. Wij hebben al ruim 12 jaar ervaring in de dakpannen branche en daarom staan we u ook graag bij met advies.


Liever gebruik maken van het nieuwe ALL-IN concept? In samenwerking met Dakrenovatie Nederland uit Kootstertille kunnen wij uw geheel dak voorzien van nieuwe dakpannen met bijbehorende hulpstukken. Het team van Dakrenovatie Nederland zullen uw oude dakpannen verwijderen, dak gaan voorzien van nieuwe panlatten, tengels, dakfolie en uiteraard het dak voorzien van de nieuwe dakpannen met bijbehorende klim en steigerwerk. Dit alles voor een vast bedrag dus geen onvoorziene kosten. Uiteraard inclusief 10 jaar garantie en puinafvoer. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via ons contact formulier.
Bekijk route
  • ideal.jpg
  • mastercard.jpg
  • visa.jpg
  • maestro.jpg